Welkom. Over ons. PvdA. Politiek. Links. Contact.
The Beach Boys In Oostende
Soms, heel soms, heb je het gevoel dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Zaterdag 6 Juli lag die plek voor het podium van het Kursaal in Oostende, waar The Beach Boys een afspraak hadden met de geschiedenis..

The Beach Boys, die in 1961 met hun eerste single “Surfin” doorbraken, zijn niet weg te denken uit het collectieve pop geheugen. Tal van hits (17 met een top 10 ranking, waarvan 4 nummer 1 hits), miljoenen verkochte albums, introductie in de Rock And Roll Hall Of Fame, de titel voor “beste én invloedrijkste album ooit” (Pet Sounds) en honderden concerten per jaar onderstrepen de blijvende impact van The Beach Boys op de popmuziek.

Het arsenaal aan hits waaruit ze kunnen putten is quasi oneindig, en dat hebben we geweten, wat volgde was het soort concert waarbij het kippenvel per lopende meter werd uitgerold.

Mike Love en Bruce Johnston, aangevuld met Randell Kirsch, John Cowsill, Tim Bonhomme, Christian Love en Scott Totten (De BB band) slaagden er binnen de kortste keren in de zaal in lichterlaaie te zetten. Maar liefst 42 !!!!! super liedjes passeerden de revue en blijven tot de verbeelding spreken : "Keep Me, Rhonda", "I Can Hear Music", "I Get Around", "Kokomo", "Sloop John B", "Surfin USA", "Barbara Ann", "God Only Knows", "Wouldn't It Be Nice", "Tears In The Morning", "California Girls" en "Good Vibrations".

Niets dan respect dus dat we dit legendarische concert konden meemaken.

Noëlla en Eddy