Welkom.Over ons.PvdA.Politiek.Links.Contact.
Dat het in December 2010 de (voorlopig) laatste concertreeks van Clouseau in het Antwerpse sportpaleis ging zijn was algemeen geweten, en hierop mochten wij natuurlijk niet ontbreken. Op de voorlaatste dag van de Laatste Ronde waren wij dus present, 2 van de 15.000 toeschouwers.
Tijdens deze laatste concertreeks vuurt Clouseau de ene hit na de andere op het publiek af,enige uitzondering is de recentste single “Gek op jou” waarvan het publiek volgens Koen zelf mocht beslissen of het nu al een hit is of niet.1 Voor 1 kwamen de bandleden op, twee witte spots op hen gericht. Iedereen mocht zijn of haar naam zeggen en wat die doet.Openen doet de band met “Hier bij jou” dat al vanaf de eerste noot stevig wordt meegezongen.Tijdens “Brandweer” piekt de ambiance in het Sportpaleis voor een eerste keer. “Een nummer dat we nooit beu gespeeld zijn. Het is dan ook ons allereerste kindje geweest.” zei Koen Wauters hierover.In een nummer met Kris aan de piano, gaat het publiek de mist in tijdens “Laat me nu toch niet alleen”.Vele toeschouwers zetten na de eerste strofe meteen de derde “Neem me mee naar je land” in en slaan zo “Laat me eens je gezel zijn” over. Kris gaat niet mee in deze vaak voorkomende fout en verbetert het publiek.
Na de pauze rijdt uit het podium een cirkelvormig kleiner exemplaar het middenplein op en doet er 3 haltes aan.Terug aangekomen aan het hoofdpodium gaat de band richting finale met “De tegenpartij” als apotheose.De handen van het publiek gaan de lucht in, met de vingers wordt er getinteld en de “woo hoo ho hoo”-s achteraan het nummer worden met plezier overgenomen.

Wie we tot dan toe nog niet gehoord hadden, waren The Heavy Horns. Zij blazen de bisronde leven in.Uit het publiek verschijnt Bart Peeters die samen met Jan Leyers “Ik, jij, hij of zij” meezingt.Ook de choreografie ondersteunen ze. Het publiek amuseert zich kostelijk. Het ganse Sportpaleis doet mee. Wanneer ook Natalia erbij komt en “Crazy in love” zingt, zet Bart Peeters blijkbaar al zijn reserves opzij. Bart krijgt het publiek aan het kolken tijdens “Into folk” samen met Koen Wauters in het Engels, Koen gaat zelfs zoverre in de ambiance mee dat hij van het podium duikelt!
Deel 1:
1)  Hier bij jou;2)  Swentibold;3)  Gek op jou;4)  Dat ze de mooiste is;5)  Brandweer;6)  Verlangen;7)  Altijd heb ik je lief;8)  Laat me nu toch niet alleen;9)  Zie me graag;10) Ik zie je graag;11) Ik wil vannacht bij je slapen;12) Passie;13) Afscheid van een vriend;13) Ze zit (a capella);14) Dansen;15) Oogcontact;16) En dans

Deel 2:
17) Daar gaat ze;18) Nobelprijs;19) Anne;20) Fiets;21) Ik denk aan jou;22) De perfectie;23) Leve België;24) Louise;25) Casanova;26) Domino;27) Zij aan zij;28) Vanbinnen;29) Vonken en vuur;30) De tegenpartij

Bis:
31) Intro blazers (met The Heavy Horns)
32) Ik, jij, hij of zij (met Bart Peeters en Jan Leyers)
33) Crazy in love (met Natalia, Bart Peeters en Jan Leyers)
34) Into folk (met Natalia, Bart Peeters en Jan Leyers)
35) Like a mountain (met Natalia, Bart Peeters en Jan Leyers)
36) Geef het op (met Natalia, Bart Peeters en Jan Leyers)
37) Heb ik ooit gezegd