Welkom.Over ons.PvdA.Politiek.Links.Contact.
   Raymond 60 in Staf Versluys
5 jaar terug waren wij er ook bij toen het Staf Versluyscentrum te Bredene ingehuldigd werd, nu bij het uitblazen van de 5 kaarsjes alweer. Om dit te vieren werd een Raymond Van Het Groenewoud die dit jaar 60 geworden is aangetrokken om het feest op te luisteren.
De zanger, tekstdichter, filosoof en clown Raymond heeft een enorme schat aan liedjes voortgebracht. Van starthit 'Maria' via 'Chachacha', naar 'Vlaanderen boven' en 'Twee meisjes'. Zijne Excellentie van de Belgische Pop mixt openhartige opmerkingen over het menselijk gedrag met zijn eigen, unieke gevoel voor humor. Als een oorstrelende lappendeken liggen z'n liedjes voor je uitgespreid. Zijn vele albums zijn het dagboek van zijn leven. Ongecomplexeerd en ongegeneerd, van de muzikale alleskunner die nooit verveelt.

Met de traditionele binnenvaller Maria zat de sfeer er meteen in, en de meester kreeg ook het publiek meteen tot voor het podium in een danstempo. De muzikale duizendpoot vervolgde met “aan de meet, meisjes,twee meisjes,Jezus was sexy,spelen in een groepje, en amour”, tussen de nummers steeds een diepzinnige en sarcastische bindtekst verzinnend. Na deze vliegende start kwamen ook de blazers het geheel vervoegen en swingde het met “chachacha,hallelujah,goesting,keineig,Vlaanderen boven” om dan een rustmoment in te brengen met “Brussels by night en gelukkig zijn”. De finale werd ingezet met “het meisje van je droom” om in een topsfeer te eindigen met “hoe zie ik eruit,liefde voor muziek en de Lucaskinowski”, en nog had deze topartiest er niet genoeg van want als extra kwamen er nog “beweeg met dat lijf en ik zie je graag”.
Raymond van het Groenewoud: zang, gitaar, piano
Leander van het Groenewoud: gitaar, zang …
Cesar Janssens: drums
Mich Verbelen: bas
Bruno De Groote: gitaar
Hugo Boogaerts: sax
Pieter Lamotte: trombone
Jo Hermans: trompet